"Persoonlijke aandacht voor relaties en hun medewerkers, dát is waar het mij om gaat."

Ik ben Jan van Tuijl. En ik ontmoet u graag.

Payrolling gaat om mensen. Om een correcte betaling van hun salarissen en de juiste begeleiding bij verzuim. Dus leer ik diezelfde mensen graag kennen. Neem ik de tijd voor ze en ga ik meerdere keren per jaar bij ze langs. Ik wil simpelweg weten hoe het met ze gaat. Wat bij ze speelt, wat ze bezighoudt. Alleen dán ondersteun ik ze zo goed mogelijk. En alleen dan draag ik bij aan een optimale relatie tussen werknemer en werkgever.

Nadat ik ooit partner was bij een groot payrollbedrijf, kies ik met PayrollProfit juist voor een kleinschalige aanpak. Een heel bewuste keuze. Persoonlijke aandacht voor relaties en hun medewerkers, dát is waar het mij om gaat. Gericht op de menselijke maat. Bedoeld voor gemak.

Lid van de NBBU

Noem me gerust zorgzaam. Accuraat. No-nonsense. Ik volg ontwikkelingen in mijn branche op de voet en doe dat onder meer als lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Ook voldoet PayrollProfit aan de NEN 4400-1 norm en het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Benieuwd wat PayrollProfit voor uw bedrijf kan betekenen? Laat van u horen. Ik vertel u graag meer.

Gemak is een keuze!